Keho

Keho ry
kehitysmaatutkimus
yhteiskunnallisen muutoksen kandiohjelma


Onnea ja tervetuloa uusi YHMUn fuksi! Keho Ry eli yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelmassa valittavan kehitysmaatutkimuksen opintosuunnan opiskelijoiden ainejärjestö toivottaa Sinut tervetulleeksi valtsikaan ja YHMUun! Tuleva vuotesi tulee olemaan aivan huikea!

Yhteiskunnallisen muutoksen koulutusohjelma tarjoaa sinulle hyvät eväät muun muassa globalisaation, maailman ongelmien ja yhteiskunnan sekä sen muutosten ymmärtämiseen. Toisen vuoden aikana voit kuitenkin valita opintosuunnaksesi kehitysmaatutkimuksen, jos haluat tarkastella näitä ongelmia erityisesti kehittyvien maiden näkökulmasta sekä pohtia ratkaisukeinoja maailman vaikeisiin tilanteisiin. Kehitysmaatutkimus on tieteenalana perinteisesti hyvin poikkitieteellinen ja voit suuntautua lukemattomiin eri aiheisiin ja alueisiin.

Kumous, Keho, Taso, Mana ja Polho yhdessä muodostavat YHMUn, joka tulee järjestämään Teille fukseille aivan upeita tapahtumia pitkin fuksisyksyä. Tulet tapaamaan valtavasti uusia ystäviä, käymään syvällisiä keskusteluja iltamyöhään ja pitämään hauskaa! YHMUn tuutorit ovat apunasi syksyllä sekä opintojesi aloittamisessa, että integroitumisessa lämpimään YHMU-perheeseemme. Tuutorit vastailevat myös kaikkiin kysymyksiisi eikä ketään jätetä ongelmien kanssaan yksin.

Myös Keho jatkaa toimintaansa pienempien Kehomaisten tapahtumien järjestäjänä ja myös Sinä, uusi fuksi, olet tervetullut Kehon lämpimään joukkoon mukaan! Keholaiset ovat pieni ja rento maailman ongelmia pohtiva joukko ja meidän tapahtumiimme on helppo lähteä mukaan juuri sellaisena kuin on. Kehon tapahtumat ovat paitsi virkistävä mahdollisuus irtaantua hetkeksi opiskelijan arjesta, myös loistava verkostoitumisväylä Kehon sisällä ja eri ainejärjestöjen välillä.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi Keho Ry on linkki opiskelijoiden, oppiaineen henkilökunnan, alumnien ja opettajien välillä. Ainejärjestö toimii opiskelijoiden edunvalvojana ja puolustaa heidän oikeuksiaan niin oppiaine- kuin tiedekuntatasollakin. Iso Pyörä -uudistuksen jälkeen Keho keskittyy yhä enemmän työelämään ja opiskelijoiden edunvalvontaan sekä juuri Keholle ominaisiin tapahtumiin. Toimimme yhteistyössä myös kansalaisjärjestösektorin, yritysmaailman ja jo valmistuneiden opiskelijoiden kanssa.

Keho Ry toivottaa Sinulle vielä kerran ihan älyttömän paljon onnea sisäänpääsystä ja odottaa Sinua avosylein valtsikassa. Nähdään syksyllä!

Kotisivut /keho.ry1 @kehory