Valtsikassa tapahtuu

Fuksisyksyn 2020 tapahtumakalenteri

Ensimmäinen syksysi yliopistolla tulee olemaan kiireinen, mutta varmasti ainutlaatuinen! Kannunvalajien syksyn tapahtumissa tulet tapaamaan paljon uusia kasvoja muista koulutusohjelmista sekä tutustumaan myös tiedekunnan vanhempiin opiskelijoihin.

Kaikkiin tapahtumiin osallistuminen on vapaaehtoista eikä muutamasta tapahtumasta poisjäänti ole haitallista.


Elokuu

22.8. KannuGames PERUTTU koronavirustilanteen takia / CANCELLED due to the Covid-19 situation

KannuGames on tutustumistapahtuma kaikille valtsikan fukseille ja Sinun tervetuliaisjuhlasi! KannuGames kokoaa Suomenlinnan nurmelle fukseja ja vanhoja opiskelijoita tutustumaan toisiinsa yli ainejärjestörajojen. Tutustuminen tapahtuu tuutorien johdolla erilaisten leikkimielisten pelien ja tutustumisleikkien merkeissä.

Kannu järjestää yhteislähdön lautoille, jotta kaikki löytävät varmasti perille. Ainejärjestöjen tuutorit ovat myös mukana menossa koko päivän ja keräävät yhteen oman aineensa fuksit ennen lautalle astumista. Yksin ei siis kenenkään tarvitse olla. Illalla siirrytään jatkoille myöhemmin ilmoitettavan paikkaan.

Tule nauttimaan kesästä valtsikalaisessa seurassa ja aloita opiskelijaelämäsi riemusta kiljuen!

24.8. Orientaatioviikko alkaa

Orientaatioviikolla on paljon tiedekunnan ja yliopiston järjestämää ohjelmaa.


Syyskuu

11.9. Kannun fuksiaiset

Kannun fuksisuunnistuksessa fuksit kiertävät joukkueissa Helsingin keskustassa sijaitsevia rasteja. Rasteilla suoritetaan leikkimielisiä tehtäviä, joita järjestöjen hallitukset ovat keksineet. Ainejärjestöjen lisäksi rasteja on myös pitämässä muita järjestöjä. Suunnistus on siis loistava tilaisuus tutustua myös muihin fukseihin ja kaikkiin Valtsikassa toimiviin järjestöihin!

30.9. Kannun fuksisitsit

Jokavuotiset fuksisitsit tulevat jälleen tänäkin vuonna, ja monet saavat näillä sitseillä ensikosketuksensa valtsikan rentoon ja reiluun sitsikulttuuriin. Luvassa laulua, naurua, puheita, ruokaa, juomaa sekä sydäntä lämmittävää yhdessäoloa!


Lokakuu

23.-24.10. Fresher Camp

Kaikkien valtsikan fuksien yhteinen fuksimökki! Mökille ovat tervetulleita niin tämän vuoden fuksit kuin menneiden vuosien fuksimökin kokemattomat opiskelijat sekä vaihto-opiskelijat, jotka haluavat tutustua mökkikulttuuriin. Tule siis nauttimaan tiedekunnan kattavasta seurasta!

Ja paljon muuta!

Kannunvalajat ry, oma ainejärjestösi ja muut tahot järjestävät syksyn aikana monia tapahtumia, joihin osallistuminen on erittäin suositeltavaa! Kannu järjestää muun muassa lisää sitsejä (esim. pikkujoulusitsit ja yhteistyösitsit) sekä valtiotietelijöiden työelämämessut joulukuussa!

Nähdään syksyn tapahtumissa!

One thought on “Valtsikassa tapahtuu

Comments are closed.